Novi Sad
05.12.2013.
12:51 > 13:52
Šef odborničke grupe naprednjaka u gradskom parlamentu i aktuelni direktor novosadske Luke, Aleksandar Milovančev, ocenio je da je presuda Prekršajnog suda protiv njega doneta pod čudnim okolnostima i da dolazi iz "Pajtićeve kuhinje".
  • 06.12.2013 13:41
    Pajtonovac - DS bot
    Pas laje... vetar nosi...
  • 06.12.2013 11:05
    Proganjaju jadnog, poštenog Milovančeva. Vidim da su se pojavili SNS pravni eksperti koji kažu da rešenje nije pravnosnažno - to su vizionari, zaista treba sačekati da vidimo kako će srediti da im partijskog druga oslobode. Verovatno će nastupiti zastarelost, pa će se sve tako rešiti. Nema smisla da se kažnjavaju ljudi iz tako poštene stranke kao SNS.
  • Дејана нс

    06.12.2013 10:33
    Бивши директор Института за плућне у Сремској Каменици, који је сада директор Луке Нови Сад и шеф одборничке групе Српске напредне странке у Скупштини Новог Сада Александар Милованчев проглашен је кривим за малверзације у јавним набавкама опреме и лекова за медицински Институт за плућне болести у Сремској Каменици док је био директор тог института. Реч је о јавним набавкама из 2007. и 2008. године, наводи се у пресуди у коју је агенција Бета имала увид и објашњава да је Милованчев кажњен јер је учинио прекршај Закона о буџетском систему.Захтев за покретање прекршајног поступка против Милованчева поднела је 2009. године буџетска инспекција Покрајинског секретаријата за здравство.
  • Justicija

    06.12.2013 09:08
    Presuda nije pravosnazna i jos uvek moze da se obori. SIgurno ce se ovaj zaliti i ako ima osnova presuda ce padti.Dakle covek jos NIJE osudjen!
  • 06.12.2013 08:13
    Hmmm
    Zar nije Milovancev u to vreme bio clan DS-a?
  • Prćija

    06.12.2013 07:39
    prćija-narodno zlo
    Ovo stvarno majka retko rađa.Toliko zla sakriveno pod lekarskim plaštom.
  • grrr

    06.12.2013 07:20
    hirurg a direktor luke grada!
    hirurg nije ostetio samo drzavu i gradjane, ostetio je i ostale ponudjace na nadmetanju, mislim da ce to nece proci bez medjunarodne tuzbe.
    Nasa pravda je selektivna i stiti lakirane bubasvabe ali sud u Strazburu... nisam bas siguran da ce hirurg tako lako proci...
  • novosadista

    05.12.2013 22:44
    komentari
    toliko je bilo komentara, negativnih po g.milovančeva, da bi moj bio suvišan a i ne volim da se ponavljam. ali ipak, prouči zakon a ako nisi u stanju valjda imaš nekoga u stranci i ne smaraj pošten svet.
  • Lepa

    05.12.2013 22:30
    Srce mamino

    Kako se kaže ne laje kera ...E tako ne optužuje Bata Pajtića i Petrovića,jer mu je stalo do istine i poštenja.Sebe on brani a optužbama na račun drugih hoće da zamagli svoje malverzacije.Pa čitav grad je o tome pričao.Jel podneo imovinsku kartu gazdi i šta je gazda reko, to nas zanima?
  • Pravnik

    05.12.2013 17:07
    Poltronstvo
    Da podsetim gospodina Milovančeva da gospodina Pajtić nema ingerencije na pravosuđe. Za to se može obratiti gospodinu Selakoviću. Da li je i sudija koji je odredio pritvor gospodinu Borislavu Novakoviću bio Pajtićev. Ali, na kraju krajeva, zar sudije nisu nezavisne?
  • Lignjoslav Pipak

    05.12.2013 15:50
    Neverovatno
    Neverovatno koliko politicara u Srbiji boluje od Napoleonovog kompleksa. Dragi politicari: NIKO vam ne veruje, NIKO vas ne voli, NIKO vas ne zeli i NIKO vam nije dao to sto ste uzeli. Cak ni podrepne muve koje ce da mi lupaju minuse, koje ipak samo hoce kao vi da dodju do mogucnosti da kraduckaju.
  • eli

    05.12.2013 15:49
    Gospodine, rekavši da je osuda stigla iz Pajtićeve kuhinje niste demantovali razloge za osudu. Naprotiv. Ovim ste rekli: Da, ja sam muljao, ali pošto priznajem samo sud svoje partije... ovo je puj-pike, ne važi!
  • Lux

    05.12.2013 15:42
    Stand - up komedija
    Moj komentar na izjavu dotičnog je da je u Srbiji iz dana u dan sve više stand-up komicara...
  • Glas Javnosti

    05.12.2013 14:32
    -nepravosnažno-
    Pa ovo će biti oboreno jer po sredi čisto politička presuda.
  • ljubica

    05.12.2013 14:22
    I dalje je u Institutu nemoguća zakazati hitne slučajeve,posebno kod kardiologa,a doktore znaš dobro godinama u nazad tarife,ja sam iskusila i spremna da govorim,ali na žalost nemam kome,pošto nemam više novca doktori a i sekice neća da razgovaraju,a preglad sledeći za godinu dana ako preživiš,a konstatacija o zdravstvenom stanj,pogleda te doktor hodaš a došao bez kese i u kesi........ dođi dogodine i pokušaj da zakažeš ako bude termina...i da nepričam,nema svrhe.
  • haha

    05.12.2013 14:04
    cuti
    da gospodine ds je sve kriv ,bolje da cutite sram vas bilo .200 hilj.kazna za milionske malverzacije i jos mitinguje napakovali mi .fujjj boze sacuvaj ovakve pravde
  • Orwell Vegan

    05.12.2013 13:33
    Milovancev, molim vas
    Nemojte nas vi naprednjaci gnjaviti vise sa Pajticem i Petrovicem, vec idite pa se zalite Vucicu. Ocigledno da je neko stopirao istrage protiv njih, a i cemu kvaziistrage kad ste ih posle sve pustili iz zatvora, pa cak i Dulica. Nije narod budala, sve se vidi, zna i pamti, te vi nastavite da zivite u iluziji da je narod kratke pameti, ali kako sejes tako zanjes. To bi bar kvazivernici trebali da znaju. Isto sve sve svoje zaposlili, cak ni Rodni nije bolje uradio. Vidim i gradonacelnika kako sedi sa Exitasima i ne seti se da ih pita zasto nije nikad podnet izvestaj, pa im jos i on daje pare, naravno nase. Ajde raspisite referendum da li cemo da im dajemo vise para koje namerno nisu nikad pravdali.
  • Bolesnik

    05.12.2013 13:24
    sa dijagnozom
    Doktore, doktore ko te ne zna skupo bi te platio...mislim da ces skupo i kostati SNS...ti im nisi reklama, vec omca oko vrata!
  • морам

    05.12.2013 13:22
    да кажем
    Истина је да Пајтић и компанија желе да испливају из приче о Каменици, али ће ипак морати да одговарају, али то овде није тема.

    Мене интересују друге ствари:
    -Зашто је уопште била прекршајна, а не кривична тужба за итекако свесно муљање преко 1.000.000€? То је питање за жуте, они су тада газдовали.
    -Ако није био свесан шта ради, зашто му онда дајете још једну фирму на руковођење/упропаштавање?
    -Да ли је овде на сцени смешан покушај вађења САМО зато што је процес предуго трајао, без обзира на кривицу?
    Милованчев вероватно није правник па не зна да такве ствари застаревају после 2 године, али САМО ако тужба није покренута у том периоду. Ако је покренута, итекако је на снази, и никако није застарела. Требао је питати градоначелника или "нашу" Мају, пошто су они неки правници, да му објасне о чему се ради. Додуше, можда ни они не знају.

    Зашто УВЕК провидни и стварни кривци имају ту сулуду потребу да се полуписмено правдају "на прву", уместо да мало размисле како даље и да се поставе како треба?
    Вероватно зато што су криви, а сада су у новом бизнису, па чисто да им не смета нека тамо тужба.

    Плитко, исхитрено, необразовано и крајње непотребно реаговање, кад је већ пресуда тако јефтина! Али то је она проклета потреба у човеку да једноставно мора нешто да каже ма колико то било глупо.
    Људи, то нам је директор ЛУКЕ! СВЕ ЈЕ САМ О СЕБИ РЕКАО!
    Од мене толико.
  • ns

    05.12.2013 13:14
    svi znaju ko si u novom sadu
    naslov sve kaže... samo mi nije jasno šta ćeš gsn PPV
  • ns

    05.12.2013 13:14
    e
    gospodin Bata moralna gromada bolje da nista ne komentarise...toliko se obogatiti od rada na Institutu nije do sada poslo za rukom nikom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna